Praktijk,Theorie en Prijzen

Praktijk en theorie voor je scooter of bromfietsrijbewijs
Theorie leren vanaf je 15e, Theorie-examen vanaf 15,5. Onze theorieboeken zijn voor zelfstudie. Na elk hoofdstuk staan er vragen. De antwoorden met toelichting staan in de bijlage. Ook is er de mogelijkheid om theorie te leren bij TheorieToppers.nl . Je kun zelf je pakket kiezen en afstemmen op je eigen agenda. Je theorie examen plan je zelf op CBR.NL. Lukt het niet? Wij zorgen voor ondersteuning waar nodig.

Bromfietsrijbewijs
Je moet bij het CBR een praktijkexamen afleggen van ongeveer 25 minuten, het totale examen duurt 45 minuten. Er wordt dan een route gereden waarin je beoordeeld wordt op verkeersdeelneming op de openbare weg en je beheersing van de bromfiets. Met andere woorden een examinator bekijkt of je veilig en zelfstandig aan het verkeer kunt deelnemen.

Weetje dat wij alle examenroutes kennen en ook rijden tijdens de rijles, dus geen verrassingen.

Scooter- of bromfietsrijbewijs in 1 dag
Rijschool Ger vd Broek heeft een speciale praktijkopleiding gemaakt voor het behalen van het scooter- of bromfietsrijbewijs in 1 dag. Ter voorbereiding op dit examen verzorgen wij een dagopleiding die op dezelfde dag van het examen plaats vindt. Je begint dus 's morgens met de praktijklessen en legt in de middag je examen af. Zekerheid: Wil je graag een keer rijden om te kijken of het haalbaar is in 4 uur? Welkom!

Je lest op een bromfiets van de rijschool en de instructies gaan via de portofoon. Van je school krijg je vrij voor deze dag als je het bewijs van aanmelding laat zien.
Wij nemen alle tijd voor jou tijdens de rijlessen, zodat je met een prettig gevoel aan het praktijkexamen kan beginnen.


Een complete praktijkopleiding van 4 uur + praktijkexamen €374,75,- excl. btw
€423,83 incl. btw
Theorie boek scooter plus vragen en examentraining boek met antwoorden en toelichting €34,- excl. btw

Deze bedragen zijn inclusief de kosten van het CBR examen, gebruik van onze scooters/brommers, beschermende kleding met helm, portofoon en examenbegeleiding.

Bel voor het afspreken van een praktijkdag + examen naar :
Ger van den Broek
mobiel 06 40 75 57 19
Of mail gervdbroek@gmail.com

Rijschool Ger vd Broek Actief sinds 1989 .

Informatie