Praktijk,Theorie en Prijzen

Praktijk en theorie voor je scooter of bromfietsrijbewijs
Theorie leren vanaf je 15e, Theorie-examen vanaf 15,5. Onze theorieboeken zijn voor zelfstudie. Na elk hoofdstuk staan er vragen. De antwoorden met toelichting staan in de bijlage. Ook de CD rom geeft tekst en uitleg na elke toets. LUKT HET NIET! Wij geven theorieles en zorgen voor ondersteuning waar nodig. Als het maar een keer is! GRATIS

Bromfietsrijbewijs
Je moet bij het CBR een praktijkexamen afleggen van ongeveer 25 minuten, het totale examen duurt 45 minuten. Er wordt dan een route gereden waarin je beoordeeld wordt op verkeersdeelneming op de openbare weg en je beheersing van de bromfiets. Met andere woorden een examinator bekijkt of je veilig en zelfstandig aan het verkeer kunt deelnemen.

Weetje dat wij alle examenroutes kennen en ook rijden tijdens de rijles, dus geen verrassingen.

Scooter- of bromfietsrijbewijs in 1 dag
Rijschool Ger vd Broek heeft een speciale praktijkopleiding gemaakt voor het behalen van het scooter- of bromfietsrijbewijs in 1 dag. Ter voorbereiding op dit examen verzorgen wij een dagopleiding die op dezelfde dag van het examen plaats vindt. Je begint dus 's morgens met de praktijklessen en legt in de middag je examen af. Zekerheid: Wij willen je graag een keer zien rijden om te kijken of het haalbaar is in 4 uur.
Wist je dat vorig jaar iedereen in 1e keer geslaagd is?!.

Je lest op een bromfiets van de rijschool en de instructies gaan via de portofoon. Van je school krijg je vrij voor deze dag als je het bewijs van aanmelding laat zien. De lessen vinden plaats met maximaal 2 leerlingen. Wij kiezen bewust niet voor 3 leerlingen tegelijk, wat veel rijscholen wel altijd doen.

Een complete praktijkopleiding van 4 uur les kost €296,- excl. btw
Een complete praktijkopleiding van 6 uur les kost €382,- excl. btw
Theorie boek scooter plus vragen, examentraining boek met antwoorden en toelichting + CD €32,- excl. btw

Deze bedragen zijn inclusief de kosten van het CBR examen, gebruik van onze scooters/brommers, beschermende kleding en helm, examenbegeleiding en lunch.

Bel voor het afspreken van een praktijkdag + examen naar :
Ger van den Broek
mobiel 06 40 75 57 19
Of mail gervdbroek@gmail.com

Rijschool Ger vd Broek Actief sinds 1989 .

Informatie